Od cestování k výrobě čokolády
Čokoládu miluji od dětství. Ostatně, kdo ne? Vždyť čokoláda je zdravá a vyvolává pocit štěstí.
Moje prababička měla malou cukrárnu, kam jsem jako dítě chodila mlsat vážený nugát. Ta chuť a poctivost se nedá zapomenout.
Když jsem se pak na hotelové škole učila teorii výroby čokolády, ani ve snu by mě nenapadlo, že ji proměním ve svou vášeň. Nejprve jsem cestovala 5 let po světě. Na cestách jsem poznala spoustu zajímavých lidí, odlišných kultur a neotřelé chutě.
K výrobě čokolády jsem se dostala až po návratu. Byla jsem okouzlena možnostmi chutí, vzhledu a zpracování čokolády. Začalo mě bavit experimentovat s příchutěmi, ingrediencemi a designem. Mnohé z mých originálních lanýžů vznikly principem pokus-omyl a každý z nich je od začátku až do konce pouze ruční práce.
Pojďte se mnou objevit fascinující svět čokolády,
Takhle vyrábíme MY
Pusťte si naše video a zjistěte, jak vznikají tyhle dobroty.